Just one wish…

S-a încheiat anul, a început altul și eu tot nu m-am urnit (scriitoricește vorbind). Nu am mai dat pe aici de ceva vreme și doar bâzâielile fanei Didianei m-au făcut să ma adun într-un final și să mă pun pe scris. De fapt, de la ea a pornit totul. Azi parea a fi o zi normală. Fana Didiana s-a pornit cu avânt să îmi împărtășească temerile ei veșnice, eu am dat după ea cu sfaturi… și, dintr-o dată m-a lovit inspirația. Dar cum nu am voie (deocamdată) să menționez amănuntele discuției declanșatoare de chef de scris, mă voi opri aici. Mulțam…

La finalul lui 2009 am plănuit să trag concluzii. În scris. N-am făcut-o. Acum, 6 zile prea târziu nu am de gând să o mai fac. Menționez doar că dintr-un anumit punct de vedere (inimioare, inimioare) a fost cel mai frumos an. Din alte (puncte de vedere) nu a prea fost, dar nu mă plâng. Cred că în cazul meu lucrurile vin pe rând, niciodată… deodată.

La început de 2010 am plănuit să scriu un mare și lat „wish list”. Să fac o petrecere de lansare a dorințelor mele pe anul care tocmai a început. Să scriu lista pe o hârtie colorată și să o pun într-un sertar, printre flori uscate în speranța că tot ce am scris eu acolo se va îndeplini. Dar cum deja stiu (în cazul meu lucrurile vin pe rând, niciodată… deodată) am decis că e mai bine să nu … așa că am doar o dorință. Pe care o aștern aici: să fie un an în care să ne bucurăm de un Ionuț sănătos (și frumos ca mă-sa 🙂 )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s