Despre Maria

Pentru că astăzi sunt într-o forma e x c e l e n t ă m-am gândit să împărtășesc nu doar gânduri ci și muzică. Essex Green e formația care îmi amintește de 2006-le vienez, de concerte bune, nopți pierdute prin Chelsea sau Flex (Viena, again), de ceasurile petrecute la cafea cu lapte și de grecoaica Maria.

Maria, cea fără de care eu n-aș fi fost azi unde sunt – în Grecia adică. Uneori mă mai întreb dacă ar trebui să-i mulțumesc sau să-i trag o mamă de bătaie. Dacă nu m-ar fi înnebunit cu excursia la ea acasă, dacă nu ar fi insistat cu ideile ei de aventură (plajă, mare, soare), dacă nu ar fi cumpărat bilete de avion din ianuarie pentru vacanța din iulie… dacă nu ar fi… poate la ora asta aș fi eu. Altundeva. Dar evident, le-a făcut pe toate cele enumerate mai sus (și multe altele). Iar acestea adunate cu un set de întâmplări și aflări la locul potrivit în timpul potrivit m-au adus aici.

Iar azi fiind într-o formă e x c e l e n t ă – mă repet… – nu pot decât să mă bucur de tot amalgamul de evenimente care s-au finalizat cu…parcarea mea în Chalkida, pe insula Evia.

Bun, iar dacă vă întrebați care e motivul post-ului, de ce scriu despre Maria și cui îi pasă, well, e simplu. Se împlinesc cinci ani mari și grași de când ne știm și m-a apucat melancolia… 17 grade cu soare și o dimineață petrecută la cafea pe malul mării mi-au trezit dor de ultimii ani.

Și dacă nu ma apuca melancolia sigur aș fi fost pusă pe scandal – grecii din sistemul de stat sunt DIN NOU în grevă! Dar despre asta după ce îmi trece pasa bună 🙂

Anunțuri

Un gând despre &8222;Despre Maria&8221;

  1. Cea mai misto descoperire pe care o fac dupa citirea post-ului e ca ai un folder ‘mad days’. Genial. Mi se pare chiar optimist,de fapt. se putea mai rau. de exemplu…’mad year(s)’ sau chiar de-a dreptul descurajantul ‘mad life’

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s