Anarchy in the UK*

De ieri, autoritățile îmi dau de furcă. După ce că n-am timp (de mine) aproape deloc sunt pusă în niște situații așa de enervante de-mi vine să-mi iau lumea-n cap și o carte și să mă duc undeva pe mal de apă și să uit de tot. Nervozeala mea a început ieri cu o tanti de la serviciul clienți al unui magazin de electrocasnice. Comandasem zilele trecute o mașină de spălat și când am primit-o credeam că o să fie și instalată (consortul meu nu prea se omoară cu treburi casnice așa că a întrebat de la început dacă nenea care o va aduce va fi tot același cu cel care o va instala. Răspunsul fiind pozitiv, ne-am lăsat pe mâna sorții…) Între timp, a venit mașina și a rămas așa cum a venit, în cutie adică. Cică nu, nu o instaleaza aducătorul ci electricianul. Așadar am sunat la autoritatea mașinilor de spălat (da, da, știu că asta e o autoritate din mintea mea 🙂 ) unde tanti mi-a spus că trebuie să merg la magazin p-e-r-s-o-n-a-l să fac programare pentru ca electricianul să vină (peste cel mai devreme trei zile) să-mi instaleze mașina de spălat. Până eu m-am rățoit la tanti în cauza, consortul s-a trezit plin de elan casnic și a legat cele două cabluri aferente…

Astăzi nervozeala mea a atins limite superioare din cauza altei autorități. Cea bisericească (care în Grecia e luată foarte în serios!) Pentru că încă de dinante patruzeceală (respectiv cele șase săptămâni de la români) mi s-a spus că trebuie să merg – eu cu piticul – la biserică pentru a primi ceva „eliberare”. Și să nu mă stresez pentru că e o chestie de câteva minute, etc. Buuun. Azi am intrat în prima biserică care mi-a apărut în cale de unde am fost trimisă la altă biserică, de acolo mi s-a spus să merg la biroul preotului aflat pe strada X, dar că totuși cel mai bine ar fi ca înainte de a merge să sun pentru a-mi face o programare… la programare…Adică să mă programez la vorbitor ca apoi să putem programa slujba respectivă. Evident că însoțită fiind de un cărucior ce-mi amintește de Transformers și un bebeluș care azi mai mult ca niciodată a fost agitat am fost cât pe ce să cedez tentației de a uita de orice slujbă eliberatoare. Și totuși, am sunat. După zece minute de povesteală (de ce biserică aparțin, unde locuiesc, cine sunt etc. )am aflat că trebuia să mergem la biserică exact în ziua în care am patruzecit și că cel mai sigur ar fi să vorbesc personal cu preotul. Cică vorbisem cu secretarul. Jumătate de oră mai târziu, același itinerariu, alt vorbitor, preotul de data aceasta, s-a făcut o concesie așa că mâine vom patruzecii oficial.

A treia autoritate care a pus capac la toate e primăria orașului în care trăiesc și care nu s-a gândit că unora le place să umble pe jos sau că nu toți avem mașină. Din acest motiv, nu prea există trotuare în Halkida mea cea de toate zilele. Vă dați seama că plimbarea cu căruciorul – care, mă repet, e greu ca naiba!  e un fel de slalom printre mașini – aproape toate parcate aiurea! pentru că trotuarele sunt aproape inexistente. Și acolo unde există sunt folosite tot de mașini…

Iar acum, trei ore mai târziu (am început să scriu la ora 13, acum e ora 16) am de gând să respir adânc și să mă bucur de DOUĂ ore mari și grase de liniște. Căruciorul și încărcătura dragă mie au fost preluate de bunica.

* Anarchy in the UK e cântecul preferat al consortului, cântec pe care Ionuț tre’ să îl asculte în fiecare seară (și implicit, și eu) și care mi-a venit mie acu’ în minte (sau o fi rămas acolo de aseară?)

Reclame

3 gânduri despre „Anarchy in the UK*

Adăugă-le pe ale tale

 1. waaaaaaaaaaaai ce mam ras, ma costa mult sa citesc romineste, dar e fain cum explici toate ce ti seau intimplat.
  Cel mai dur e „caruciorul si incarcatura, drage mia” :))))) ce dulce esti!!!!!!!
  Esti stark si sa ramai asa de optimista mai eparte ca sa va vad si eu pe voi trei asa fericit-i.

  Te pup si sa spui la Ionit ca are gust de muzica!!!!!!!! Pupiiiiiciii
  Brigi

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

Cu o moarte toti suntem datori, dar cui dracu' ? Doresc sa platesc !

Nu-mi pare rau ca plec, imi pare rau ca am venit.

Me and my monkeys

Times are bad. Children no longer obey their parents, and everyone is writing a book.

Pisica Neagră

We're all mad here!

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Andrei Albu

Blogger, IT-st, om cu chitară

Garden Walk Garden Talk

The Greater Garden of Nature

Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Blogul Monicăi S

Primul meu jurnal online pe un CMS

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

smartbabyfilip

curiozităţile şi strădaniile unei mame în secolul XXI

luizapuia

Cuvintele potrivite sunt mereu simple..

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Cu o moarte toti suntem datori, dar cui dracu' ? Doresc sa platesc !

Nu-mi pare rau ca plec, imi pare rau ca am venit.

Me and my monkeys

Times are bad. Children no longer obey their parents, and everyone is writing a book.

%d blogeri au apreciat asta: