Tra la la la la

M-am trezit în cu piesa asta în minte. Prima dată la șase, apoi la nouă. Am ținut-o tot așa întrega zi și adevărul e că mi-a dat o stare vecină cu energia produsă de o cafea tare (cu lapte… hmmm, de când n-am mai băut o cafea… )

Drumurile mi s-au deschis pe fundal muzical: la poliție un român de-al nostru m-a lăsat să intru înaintea lui și am rezolvat repede… Mai că mi-a venit să-mi dansez calea înspre biroul țaței de joi!

Apoi am mers la plimbare – waaanaaa be in L.A., tralalala –  unde am avut parte de un Ionuț ba adormit, ba zâmbăreț – important însă,  L I N I Ș T I T!!! și muzica tot în minte mi-a jucat. Acasă, consortul a preluat căruciorul și eu mi-am văzut de ale mele, cu piesa în cap, mi-am organizat balconul în timp ce am lălăit-o și trălălăit-o… iar acum, acum o mai ascult pentru ultima oară și gata! Sper să iasă, să se ducă, să mă lase în pace… Vouă vă place?

Anunțuri

Un gând despre &8222;Tra la la la la&8221;

  1. da, da, da! doar ca eu is pe frecventa „I wanna be in NY”, nu in L.A. Ma stii doar, me and my love affair with NYC 😀
    oricum, e asa de happy si positive piesa, ca daca as asculta-o la casti pe strada m-ar arata lumea cu degetul, asa as canta/da din cap si membre, haha. noroc ca-i scurta 😛

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s