Un elefant…

…se legăna pe o pânză de paianjen și pentru că nu se rupea a mai chemat un elefant. Doi elefanți … și tot așa…
Cred că toată lumea știe cântecelul ăsta. Și cine nu-l știe, l-ar fi învățat cu siguranță în cele șapte ore petrecute în mașină pe traseul Viena-Timișoara. Ditamai jeepan-ul lui unchiu’ Ioka (și tușa Dea, evident) de-abia ne-a încăput (și suportat). Patru adulți, un pitic și un portbagaj plin ochi (vezi poza de mai jos) au făcut să regândesc ideea de a călători cu mașina pe trasee mai lungi de o oră-două. Treaba asta e pusă deja pe lista neagră sau altfel zis, io din ăstea nu mai fac degrabă!

Proba 1:

Adevarul e că Ionuț a fost băiat cuminte. Surprinzător de răbdător. Atât cât poate fi de răbdător un băiețel înghesuit într-un scaun de mașină câteva ore bune, cu vedere la griul banchetei din spate. N-a plâns. A avut doar o tentativă de mârâit. Si eu, speriată c-ar putea face mai urât, am început să-i lălăi cântecul ăla cu vulpea ce tot fura gâște și… gata! A început distracția. Dintr-o dată piticul a vrut doar un singur lucru: să mă audă cântând.
Combinația cinci piese în repertoriu, o voce neîncălzită și un băiețel care a avut chef de radio m-a-m-a a fost chinuitoare de-a dreptul. Și mintea mea a stat doar la cd-urile uitate în mașina de acasă… Iar elefantul ce se legăna, s-a tot legănat până pe la 100 (la un moment dat număram aiurea rău de tot) și azi numa’ bine că am descoperit asta:

Mâine revin cu poveștile alea savuroase despre cum s-au înteles ai mei cu ai lui (cu socrii adică). Au stat cinci zile la Timișoara, cinci zile în care am râs (de tata) mai mult ca în toate ălealalte 25 de zile de vacanță!

Anunțuri

Un gând despre &8222;Un elefant…&8221;

  1. Pingback: Un elefant… - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s