N-am!

E trecut de ora 22 și-s trează de la 6:45. M-a trezit Ionuț cu chef de puzzle 3D. Știu, dureros moment de duminică dimineața tare mai ales dacă nu-ți place să faci puzzle. Acum aud cum mă strigă patul și perna dar e musai, musai să vă povestesc întamplarea întâmplărilor. O să o povestesc înainte să mă răzgândesc. Știu, dacă Ionuț ajunge la textul ăsta peste câțiva ani, o încurc…
Ieri am petrecut ziua la Atena cu prieteni dragi. Prânz în oraș, veselie, decidem să bem o cafea în casa unor oameni faini. Ionuț dă semne că e obosit, prietena mea îi pregătește patul în dormitor, poate poate se lasă cu somn. Între timp, așteptând să se decidă, stăm și povestim în sufragerie, pe canapea. Ionuț cu capul la mine-n brațe, cântă și povestește cu Daisy, relaxați toți. Se ridică brusc și-i spune lui ta-su: „Măi tati, mergem amândoi în camera aia cu patul să ne jucăm cu puțulicile?” Ta-su, cu paharul de apă la gură mai că nu l-a scăpat, îi stă apa-n gât, dă să iasă pe nas, tușește. Eu, cu ochii cât cepele, vreau să cred că nu am înțeles ce a zis, prietenii noștri rămân cu gurile deschise. Ne uităm unii la alții Liniște. Îmi caut vocea: „Ionuț! Ce ai spus???” „Păi mami, nu ai spus tu că pot să mă joc dar să nu mă vadă lumea? Și nu vreau să mă duc singur că-i întuneric și tu nu ai!” „Eu nu am ce?” o țin eu pe a mea (nu, clar, nu aud bine, în ce limba vorbesc? în ce limbă vorbește? vai, leșin!) „Tu nu ai puțulică, măi mami, că ești fetiță și fetițele nu au!” Bang! Așa-i că râdeți?

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;N-am!&8221;

  1. Reblogged this on and commented:

    Ieri, zi de plajă cu soare mult și grade ca-n miez de vară. După ce s-a bălăcit vreo două ceasuri bune, Ion apare lângă mine și-mi cere să-i schimb costumul de baie pentru că-i ud. Se bagă sub prosop și îl ajut să se dezbrace. Fetițele prietenei mele stau și se uită la el. Îl simt fâstâcindu-se.
    – Mami, oare să le spunem să se uite în altă parte? Că ele n-au penis și cred că vor să-l vadă pe al meu.
    Mă umflă râsul și-i dau frâu liber. Și apoi îmi vine-n minte povestea asta. Văd că băiatul meu tot pudic a rămas… (și bine face!)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s