O lună plină

Ionuț nu mai merge la grădiniță. Am luat o decizie fulger bazată pe varii motive (o să le povestesc eu în zilele următoare!) și… gata. Pentru că luna decembrie o vom petrece, așa cum se cuvine, în România am decis să-l țin în luna noiembrie acasă și să reia programul de grădiniță, de ALTĂ grădiniță, în ianuarie. Așa că timp de exact o lună Ionuț e cu mine acasă. Astă decizie, combinată cu o groază de schimbări și chestiuni de familie îmi lasă foarte puțin timp liber. Aproape deloc. O să mai dau câte o raită pe aici pentru că povești de spus am gârlă și-i păcat de nu le dau drumul din traistă. Să vă veseliți și voi. Între timp am nevoie de gânduri bune. Primesc?

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;O lună plină&8221;

  1. Sa stii ca mi-ai dat de gindit cu cele 2 articole de luna asta. Eu am un baiat de 14 ani care uraste scoala. Si unul de 3 luni care urmeaza sa experimenteze gradinita si apoi scoala. Ma gindesc ca ai dreptate, nu toti copiii sunt pregatiti sufleteste sa infrunte munca catre performanta („relativa”) spre care tind din ce in ce mai mult cei care dirijeaza sistemul educational. Lucrurile ar trebui sa fie concepute altfel, natural.
    Iti urez succes in deciziile tale.

    Apreciază

  2. Foarte bine ai facut, si eu as fi procedat la fel. Gradinita nu e un loc in care se pregatesc copiii pentru armata, ar trebui sa fie un loc placut si cald in care copiii sa mearga cu placere, chiar daca se despart de parinti. Numai bine si vacanta frumoasa sa aveti!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s