Altă limbă, alte cărți, alt top

A plecat vara și din Grecia. De dimineață plouă, plouă și nu se mai oprește (și Doamne, cât îmi place!). Și pentru că de când a intrat în casă, Ionuț a decis că azi stăm și citim, „multe, mami, multe de tot!” mi-am amintit că voiam să vă povestesc și despre alte cărți preferate. L-am rugat așadar să caute în bibliotecă 5 cărți în limba engleză și iată ce a ales:

Prima, e asta. Preferata. Am primit-o la un schimb de cărți (a mea contra alteia 🙂 ), a ajuns de departe și fiecare lectură a ei ne prilejuiește motiv de liste (da, exact, îl învăț de mic cu lucruri sfinte!).

photo 5-1

Urmează de aproape povestea cu paianjenul mâncăcios. Primită și mai de departe, tot la schimb. Am avut o lună în care seară de seară o cerea la lectura de dinainte de culcare. Făceam cu rândul, o seară eu, o seară ta-su. Un deliciu.

photo 3-2

Cartea asta, a treia, e alta dragă nouă. Tot de departe a ajuns și ea și-l fascinează pe Ionuț de fiecare dată (să nu mai spun că-l bagă la idei.) „Mami, ce bine ar fi dacă am avea și noi un cățel să ne facă de mâncare…”

photo 1-3

Urmează una dintre preferatele mele, de același autor avem o carte tradusă și-n limba română dar asta, asta e adorabilă! V-o recomand din tot sufletul (mai ales vouă, mămicilor ce vă desprindeți mai greu de puiuți)

photo 4-2

Și nu în ultimul rând, altă carte frumoasă, frumoasă de tot. De la nașa Maria care știe ce să aleagă (cărți minunat ilustrate, cu text puțin)

photo 2-3

Dacă aveți și alte recomandări, primim cu plăcere!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s