Casă de nebuni (da-mi place)

De luni am casa plină. Sor-mea cu ai ei băieți. Vacanța pentru toți, inclusiv pentru Ion care a scăpat de serbarea de la grădiniță cu ocazia vizitei. Mare bucurie mare. Casa-i întoarsă, lego-uri și nisip. Picioare goale și nici un colț necercetat. În primă fază am stat după ei, să strâng și să pun tot la loc. În spate, tupilată, nițel rușinată că nu-i las în voie. Între timp mi-am dat seama că fixația asta o voi plăti cu nebunie așa că m-am liniștit. Îmi demonstrez că pot să trăiesc bine, bine de tot cu perne aruncate pe jos și mașinuțe-n toată casa. Cu haine de pat, tricouri, șosete mici, mici de tot și suluri de hârtie igienică ce-s drumuri. Cu traiste pregătite de plajă, încă pline de nisipul de la plaja de ieri. Serios acum, nebunia asta-i terapeutică. Cred că am nevoie de ea de câteva ori pe an.

Printre picături mi-am ordonat prioritățile. Să nu rămânem flămânzi și fără haine curate. Să apuc să scriu un text, două pe zi. Să mă laud cu Mame de Poveste-n lumea-ntreagă. Să pregătesc serialul ce va urma pentru voi toți care vă porniți în Grecia în vara asta. Cu insider tips și alte minuni. Da, am de gând să dau tot afară din casă! Primu’ gând și primul text va fi despre mâncare, cum altfel.


Până atunci, respir, inspir și nu bag lego-urile la loc. Nici măcar unul!

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;Casă de nebuni (da-mi place)&8221;

  1. :))) dar chiar e frumos, mie imi place la nebunie cu casa plina, haos de jucarii si chicote de pici. tot asa si eu, prioritizez, asta cu ordinea si pusul la loc zau ca e sisific chiar cu un singur copil :))
    distractie placuta!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s