Mărțișoare dragi mie

Am adus de acasă obiceiul de a purta mărțișoare. Mereu mi-au plăcut și în fiecare an am încercat să găsesc unele cât mai cucuiete și mai speciale, așa, ca de scos la înaintare tot anul pe post pe podoabă. Grecii poartă sfoara alb cu roșu, dar între noi fie vorba cred că e mai mult ca să-i ferească de ochiul rău (de deochi adică). Dar nu e literă de lege ce spun eu aici – adevărul e că nu am fost niciodată prea curioasă când a venit vorba de obiceurile lor în ale întâmpinării primăverii.

Așa că eu dau startul sezonului în martie și o duc așa, cu mărțișoare schimbate regulat pe jachete și paltoane, până-i prea cald pentru ele. Hai să zicem, uneori mijloc de aprilie, în ani buni chiar mai repede. Și apoi le fac transferul pe hainuțe mai finuțe și mai de primăvară dar să nu vă spun că am fost dibuită cu mărțișor în piept și-n miezul verii. Pe câte o bluză albă, un pepene verde din material din ăla moale, cu tot cu șireturile bicolore, e tot ce trebuie.

Anul ăsta mi-a promis Vera că primesc mărțișor făcut de mâinile ei. Că-s dibace tare, nu degeaba e jumătatea talentată a Mame de Poveste. Așa că dacă sunteți în căutare de mărțișoare pe care le puteți purta cu ușurință tot anul, așa cum am eu de gând să fac, aruncați o privire la ce face ea. O să vreți să le comandați pe toate, vă promit 🙂

martisoare adrianart

martisoare adrianart

Anunțuri

Un gând despre &8222;Mărțișoare dragi mie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s