Aștept și număr

Azi sunt adâncită-n gânduri. Mi-e plin capul de ele și am o stare, nu știu, așa de parcă aș vrea să o iau la fugă dar ceva mă ține pe loc. Am înainte zile de așteptare. Nu vreau să intru-n detalii și nici să vă bag în sperieți. Nu, nu-i încă un copil, nici despre sănătate nu-i vorba, doar planuri de schimbări și noi începuturi.

Nu știu cum să număr ca să treacă mai repede. Nu știu cum să aștept fără să șterg zilele pe care le trăiesc, nu știu cum să mă las cuprinsă de răbdare fără să irosesc prezentul. Aș face un salt uriaș și m-aș avânta înainte dar cum asta posibil doar la mine-n minte-mi, simt că trăiesc doar acolo. Și nu, nu-i bine. Cum să mă desprind, să mă bucur de fiecare moment de azi fără să mă proiectez atunci? Închid ochii și număr zile. Hașurez și aranjez și aștept. Și nu-i sănătoasă așteptarea asta mai ales dacă doar la ea îți stă capul. Am mai trecut prin episoade din ăstea și mi-au scăpat privirii și simțirii momente frumoase.

Am înainte zile de așteptare. Habar nu am ce va urma după ele. Dacă e așa cum am vrea noi să fie, vor urma alte zile, tot în expectativă. Dacă nu, atunci va trebui să-mi regândesc prioritățile. Cum să-mi fac așteptarea mai lină? Mai prezentă aici și mai răbdătoare cu ce e să vină? Idei? Ajutor?

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Aștept și număr&8221;

 1. Of, parca ai fost in mintea mea cand ai scris asta.Si eu astept ceva si nu pot interveni cu nimic 😦
  Iti trimit o imbratisare virtuala si ce pot sa-ti recomand – sa citesti, ca stiu ca-ti place.Cred ca e cel mai usor mod sa fugim putin de noi insine (am citit nu demult o carte pentru copiii minunata „Unde fugim de acasa” de Marin Sorescu si mi-am dat seama ca eu cel mai des fug intr-o carte).Spectacole sau concerte sau filme – mai ales pentru copii fiindca prezenta si rasul lor sunt terapeutice.

  cu drag,

  Adriana

  Apreciază

 2. Been there, hang on there, nu exista nimic care sa-ti faca asteptarea mai lina, sorry 😃
  Vezi si tu partea plina, nu stressul, e frumos cand speranta si visul au repere de posibil ☺ fa planuri a si b, sau nu fa deloc, tine-te sg ocupata, smotru, gradinarit, orice nu te lasa sa gandesti. La mine astea au fost supape, dar e mind f..ing, there’s nth you can do about it. ..
  Bafta!
  Sunt buna la incurajat, nu? ☺ da-ma afara

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s