Sărbătoare

Ăsta-i primul an (dintr-un șir neîntrerupt de opt) în care sărbătorim altfel. Paștele e moment cu greutate-n Grecia, motiv de adunat familia-n jurul mielului, de petrecut o zi întreagă printre farfurii pline și pahare. De opt ani suntem împreună, cu mic, cu mare. Părinți, bunici, mătuși, unchi, prieteni. Ne adunam cu drag pentru că ne cădea bine. Nu era urmă de supărare la mijloc, nici vorbe rămase nespuse. Era bine.

Anul acesta ar fi fost primul în care pofta de adunare ar fi lipsit. Ne-am fi mințit și pe noi și pe alții dacă puneam zâmbete peste tristeți simțite. Așa că am decis, fără gânduri rele, să ne bucurăm de Paște cum și cu cine simțim. Alexandra, Kostas și Ionuț. Poate încă un prieten uitat acasă de-ai lui, mai pe după amiază. Ne-am trezit în liniște, cu mic dejun – un ospăț după cum l-a descris Ionuț. Am decis, vom petrece așa cum n-am mai făcut-o niciodată, numeric vorbind, dar de fapt, ca-ntodeauna, cu suflete care se simt acasă.

Vă dorim zile liniștite, luminoase, cu soare pe cer, ori ba, dar musai în suflet. Și faceți ce vă place și ce vă bucură. În fond, asta contează și asta rămâne.

Sărbători Fericite!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s