Concurs și poze și vacanță

Îi știți pe oamenii ăia care umblă cu aparatul foto legat de gât? Care la fiecare pas își setează telefonul și mai fac o poză? Care nu lasă nici un moment să treacă doar așa, fără a-l imortaliza? Ei bine, eu sunt unul dintre ei.

Așa că vă dați seama, când am stat cu draga de Vera la taifas – să pregătim un concurs de vacanță? Ce fel de concurs? Ce le cerem, ce le dăm? nu mi-a venit greu să-i accept propunerea. Am povestit și pe pagina noastră, vă spun și aici. Dacă luați în vacanță cu voi o jucărie Mame de Poveste (sau chiar două, despre toate nici nu mai zic!), o fotografiați și ne trimiteți poza, puteți câștiga un an întreg de jucării noi. Câte una la fiecare două luni!

Așteptăm fotografii în perioada 17 iunie până-n 17 septembrie Vrem să vedem pe unde s-au plimbat jucăriile cusute cu atâta drag (și oricum, cărticelele-s numai bune de luat în călătorii, doar sunt mici și-ncap oriunde!) Noi vom lua fiecare poză, o vom pune-ntr-un album și pe toate împreună la vom da mai departe. Ca să fie votată cea mai cea poză din vacanță!

Ia să vedem, cine dă startul?

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s