Unghiuri drepte? Unghiuri strâmbe!

De când sunt în România nu am stat o clipă. Recuperez toate orele lenevite pe câte un șezlog cu marea-n față, zilele de stat cu burta la soare și mintea fără preocupări importante (Și totuși, vă rog să mă credeți, „ce mâncăm azi” e o întrebare care poate provoca mult stres mai ales dacă bucătăreala nu e pe lista pasiunilor!) Lucrez – și-mi place mult de tot, scriu, socializez, mă readaptez vieții de acasă, caut fețe noi și fac tot felul de proiecte. Sunt cu avânt și asta-mi ocupă tot timpul. Dacă mai adăugăm și un Ionuț cu dor de mă-sa, despre creț nici nu mai zic, mă credeți când vă spun că eu încă nici canapeaua de 3 juma’ pe doi nu am inaugurat-o cum trebuie. Dar nu mă plâng, vai, cum să mă plâng? Duceam dorul nebuniei ăsteia și bine-mi cade că o trăiesc. Vreau să fac multe, prea multe și-i musai să domolesc puțin elanul ca să iasă toate cum trebuie dar mai ales când trebuie.

Am noroc de oameni faini. Sunt înconjurată nu de unul, doi sau trei, ci de mulți care-mi pun zâmbet pe față și mă inspiră în cele mai frumoase feluri. Livia e unul dintre ei. Ne-a adus împreună un alt om drag mie și bine a făcut. În urmă cu doi, să fie trei? ani am început să povestim, să depănăm, să zicem una alta și încă n-am terminat. Și nici n-o vom face în curând. După o colaborare la care eu visam de când am cunoscut-o, s-au legat și altele. Și ca un ghem de zăpadă care crește când e împins la vale, așa și noi. Sâmbătă inaugurăm primul nostru atelier – cu poveste și creație. Eu o să vă spun povestea domnului Dreptunghi (apărută în numărul 4 al revistei Fabulafia) după care vom pune mâna pe foarfeci (ascuțite doar cât trebuie!) și carioci și cartoane – sub îndrumarea artistei, cum altfel? și ne vom plimba pe la familiile …formelor geometrice. O să citim, o să decupăm, o să ne distrăm și cu siguranță o să și învățăm ceva!

Atelierul „Unghiuri drepte? Unghiuri strâmbe?” are loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11, la Ambasada (nici că se putea altfel!). Prețul este de 45 RON/ copil. Pentru înscrieri așteptăm un mesaj la allexa2601@gmail.com sau atelier@liviacoloji.ro până miercuri, 23 noiembrie. Locurile sunt limitate!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s