Coincidențe

M-am trezit cu noaptea-n cap pentru că-i greu să te țină somnul când sufletul ți-e plin de elan și entuziasm. Ieri am ajuns acasă târziu, cu un zâmbet tâmp, întins pe toată fața pentru că ziua mi-a fost una lungă dar al naibii de frumoasă. Plină de coincidențe și oameni faini, de energie și lumină și culoare. Ia să vă văd, că încep cu întrebări grele și de pus pe gânduri: Care-i legătura între Școala Babel, un loc în care crețul poate bea cafea ca-n Grecia, niște haine care-și caută un dulap nou, un laborator de torturi și o facultate din Olanda? Ce leagă două surori care au grijă de trei băieței dintre care unul e Ionuț și curțile interioare care-s simbolul poveștii mele și a crețului?

Îmi plac la nebunie coincidențele, sar de încântare când descopăr legături și oameni faini care-s uniți și ținuți împreună de un fir. Care se leagă unul cu altul și povești se împletesc și când realizezi că lumea asta e așa de mică..

Pare-se că Ina de la TomBabe e în familie cu Viniloteca – care e unul din locurile preferate din oraș al crețului Am ajuns iar printre hainele lor – ceea ce din nou, vă recomand din tot sufletul și vouă! Și ce să vezi, în curte cu ele dar la parter (da, altă curte interioară!) s-a nimerit să-l găsim și pe Alex de la Rainbow Print (fără de care materialele pentru SEED, evenimentul Școlii Babel ar fi fost doar pe stick pentru că se știe, ce păcat, educația nu prea atrage sponsori așa că bine-i când îți ies în cale oameni frumoși care dau din ce au ca lucrurile să se miște în direcția bună!) Și ce surpriză, jumătatea lui Alex face prăjituri și alte minuni și pe ea o cunosc o groază de prietene de-ale mele, pentru că e doamna din spatele Tonka Delicii.! Care e tot în curtea interioară în care-i TomBabe și Rainbow! Și mergem mai departe cu ziua plină de coincidențe și legături ca-n filme. Săptămâna Europeană a Educației Democratice în Timișoara a început ieri – iar printre invitații din Olanda crețul l-a descoperit pe unul care, pare-se, a frecventat aceași facultate cu al meu soț și nu doar atât ci chiar în același an. Și are și nume de grec: un olandez get beget cu nume de grec care s-a regăsit cu un fost coleg de aceași facultate, grec get beget, la Ambasada.

Apoi pe când credeam că am terminat cu întâmplările, aflu că sora lui Flori a noastră, fata noastră dragă care are grijă de Ion când nu pot eu, face același lucru cu alți doi copii care-s colegi de școală cu Ionuț.

Și iată cum se leagă lucruri și oameni și povești. Puși unul cu altul, strângem comunități în jurul nostru și tare frumoasă-i viața când dă peste tine cu momente din ăstea.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

Cu o moarte toti suntem datori, dar cui dracu' ? Doresc sa platesc !

Nu-mi pare rau ca plec, imi pare rau ca am venit.

Me and my monkeys

Times are bad. Children no longer obey their parents, and everyone is writing a book.

Pisica Neagră

We're all mad here!

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Andrei Albu

Blogger, IT-st, om cu chitară

Garden Walk Garden Talk

The Greater Garden of Nature

Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Blogul Monicăi S

Primul meu jurnal online pe un CMS

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

smartbabyfilip

curiozităţile şi strădaniile unei mame în secolul XXI

luizapuia

Cuvintele potrivite sunt mereu simple..

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Cu o moarte toti suntem datori, dar cui dracu' ? Doresc sa platesc !

Nu-mi pare rau ca plec, imi pare rau ca am venit.

Me and my monkeys

Times are bad. Children no longer obey their parents, and everyone is writing a book.

%d blogeri au apreciat asta: