Fericire, frumusețe (și Viena)

După trei zile în orașul meu de suflet încă-mi caut locul înapoi acasă. Sunt plină de întrebări și gânduri – cum naiba, da, chiar așa, cum naiba am putut părăsi Viena? Cum am plecat de acolo fără nici o privire-n urmă? Oftez și răbufnesc dar bine știu răspunsul. Iar dacă iau la puricat povestea, adevărul e că n-am plecat pentru că nu-mi plăcea acolo, am plecat pentru am decis că-mi place cineva mai mult. Iar după 11 ani și câteva luni bune, raportul de plăcut e neschimbat dar tot mi-e ciudă că n-am încercat, atunci, să mă lupt să le am pe amândouă. Bine că pot să merg acolo cam când îmi poftește inima. Și asta e ceva. Iar în weekend am regăsit orașul așa cum l-am lăsat și sufletul îmi promite (și-i promite) că-i vom da încă o șansă, cândva. Viața-i prea scurtă ca să nu te bucuri de locurile tale dragi, nu-i așa?

Și ce să vezi, cum se leagă iar toate lucrurile, ca piesele de puzzle: peste o săptămână, la Inspire Other Travelers vine Stefan Sagmeister, un super designer cu care am și eu un lucru în comun: Viena. Am stat și am căutat una alta despre el – impresionant parcurs! dar draga de Nicoleta (pe care o știu de pe vremea când Radio Timișoara doar visa să ajungă pe unde de FM!) mi-a trimis informația de-a gata de dat mai departe (chiar ar fi păcat să-l ratați și nu, nu o spun doar din motive de Viena!)

Stefan o să ne vorbească despre subiecte vaste legate de viață, cum ar fi fericirea și frumusețea, cum se leagă acestea de partea de design și ce înseamnă ele, în fapt, în viața noastră de zi cu zi. El a vorbit de 5 ori la TED Official, ceea ce îl face unul dintre cei 3 cei mai invitați speakeri la acest eveniment. Cărțile lui se vând în mii de exemplare, iar expozițiile lui au fost găzduite de cele mai mari muzee din întreaga lume. Expoziția sa ’The Happy Show’ a atras peste jumătate de milion de vizitatori din întreaga lume, devenind astfel cel mai vizitat show de design grafic din lume.

Nu știu voi, dar mie-mi place la nebunie să ascult oameni care chiar dau mai departe ceva. Care inspiră, care te fac să-ți dorești mai mult, care-ți deschid ochii și ușile și aripile. Așa că știți unde-s de găsit, joi, 1 noiembrie: în hangarul Aeroportului Cioca din Timișoara (Calea Torontalului, DN 6, km 3). Printre avioane, accesorii și unelte haideți să ascultăm împreună un discurs cu inspirație despre Frumusețe și Fericire. (bine, pentru mine Viena, care-i definiția unui oraș frumos e fericire în stare pură, dar, așa-i, ăstea-s relative amândouă). Ne vedem, da?

*Evenimentul va începe la ora 18.00 și se va încheia la ora 23.00.

*Despre Inspire Other Travelers am mai povestit. Aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

Me and my monkeys

Times are bad. Children no longer obey their parents, and everyone is writing a book.

Pisica Neagră

We're all mad here!

Ana - O mamă curioasă

Poveștile și curiozitățile unei mame imperfecte

Andrei Albu

Blogger, IT-st, om cu chitară

Garden Walk Garden Talk

The Greater Garden of Nature

Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Blogul Monicăi S

Primul meu jurnal online pe un CMS

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

smartbabyfilip

curiozităţile şi strădaniile unei mame în secolul XXI

luizapuia

Cuvintele potrivite sunt mereu simple..

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Deea Dulce mult aduce

Elixi a început să scrie Memoriile unui amant mincinos. Eu sunt amanta mincinosului. Nu sunt o amantă obişnuită. Şi nu am de ce să mint.

Me and my monkeys

Times are bad. Children no longer obey their parents, and everyone is writing a book.

Pisica Neagră

We're all mad here!

%d blogeri au apreciat asta: